loader image

Ezt nyeri minden cég, amely nálunk keresi a munkaerőt!

Rengeteg bosszúságot okozhat egy cégnek a megfelelő munkaerő megtalálása. A megjelentetett álláshirdetésre sok jelentkező várható, de jelentős részük alkalmatlan a feladatra, az igazán értékes munkaerő pedig ritka. Munkaerő-közvetítőként le tudjuk venni ezt a terhet a cégek válláról, 5 pontban leírjuk mit nyernek, ha a HSA szolgáltatását választják!

1. Ingyen adjuk az önéletrajzokat

Sokszor előfordul, hogy amikor munkaerő-közvetítési szolgáltatást ajánlunk, a cégek egyből azzal hárítanak, hogy nem hajlandóak előre fizetni a bizonytalan kimenetelű toborzásért. A HSA-nál nem is kell! Mi sikerdíjas szolgáltatást nyújtunk, azaz ingyen adjuk az önéletrajzokat, ingyen biztosítjuk a pályázókat, és csak abban az esetben van díja a munkánknak, ha a mi jelöltjeink közül kapja meg valaki a meghirdetett állást. Hiszünk benne, hogy tudunk jobb álláskeresőket felkutatni, mint egy cég saját maga, ezért is tehetünk ilyen ajánlatot.

2. Előszűrt, válogatott pályázókat továbbítunk

Tudjuk, hogy a cégeknek csak nehezen van kapacitásuk arra, hogy a saját profiljukba tartozó feladataik mellett több száz beérkező önéletrajzból keressék a tűt a szénakazalban. Mi elvégezzük ezt a munkát a partnereink helyett, kivesszük a kalapból menedzseri pozícióra jelentkező szakácsokat vagy targoncásokat… Alapos munkával leszűkítjük a kört a cég elvárásainak minden szempontból megfelelő és a megjelölt bérintervallumba is beleeső, releváns pályázókra.

3. Több mint 100 ezer fős adatbázis

Saját és külső, több millió forintos értékű álláskeresői adatbázisokat használunk a toborzáshoz, így gyorsan és hatékonyan érünk el olyan potenciális munkavállalókat, akiket enélkül nem lehetne. Ezzel a módszerrel több mint 100 ezer álláskereső információihoz férünk hozzá. Ráadásul saját fejlesztésű szoftverünk segítségével nem tart el napokig átnyálazni a jelölteket, egyszerűen tudunk szűrni a legfontosabb kompetenciák és elvárások alapján.

4. Mindent leszervezünk

Nemcsak a toborzást, előszűrést és előzetes interjúztatást végezzük el, hanem végigkísérjük jelöltjeink esetében a teljes kiválasztási folyamatot. Tartjuk a kapcsolatot a pályázókkal, így segítünk leszervezni, leegyeztetni azokat az alkalmakat, amelyeken a cég képviselői szeretnék megismerni őket, személyesen meggyőződni a képességeikről. Igyekszünk ezeket úgy alakítani, hogy a cég szempontjából ideális időpontokban valósuljanak meg.

5. Személyiségtesztet is készítünk a pályázókról

Esetenként speciálisan kifejlesztett személyiségtesztet is készítünk a jelöltekről, így objektív kép alapján írásos kiértékelést is tudunk adni róluk a cégeknek. Le tudjuk rajzolni ezzel a legfőbb személyiségjegyeiket és kompetenciáikat. Például tudjuk mérni, hogy nyomás, terhelés alatt mire képesek, milyen a monotonitástűrésük vagy mennyire precízek.

 

Kérjen ajánlatot ide kattintva!