loader image

Ezt nyered, ha nálunk keresel állást!

Munkaerő-közvetítő cégként toborzunk álláskeresőket partnereink számára. ők azért bízzák ránk a leendő munkatársaik felkutatását, mert megbíznak a szakmai tudásunkban és tapasztalatunkban. De álláskeresőként Te sem jársz rosszul, ha a HSA-n keresztül kerülsz be a kiválasztási folyamatba. 5 pontban leírtuk, hogy mi az az extra, amit nálunk megkapsz, máskülönben nem!

1. Az állásinterjún van javítási lehetőség

Alapesetben ha elmész állásinterjúra egy céghez, egyetlen dobásod van. Ha jól szerepelsz, továbbjutsz a következő körbe, ha rosszul, nem hívnak többet. Ha viszont a HSA-n keresztül kerülsz ugyanehhez a céghez, előbb hozzánk jössz interjúra. Mi nemcsak tesztelünk, mielőtt továbbközvetítenénk, hanem fel is készítünk. Tudjuk, milyen elvárásai vannak a leendő munkáltatónak, így az apró, könnyedén kijavítható hiányosságok esetén tanácsokat tudunk adni, min kellene változtatnod.

2. Eladhatóbbá tesszük az önéletrajzod

Sokszor megesik, hogy egy szakmailag teljesen felkészült pályázót azért nem hívnak be állásinterjúra, mert az önéletrajza nem adja át kellőképpen a valós képességeit. Ha viszont mi behívunk Téged interjúra, az önéletrajzodat is átbeszéljük, tanácsokat adunk, hogy mit kellene kihangsúlyozni, megváltoztatni benne, hogy hatékonyabban szolgálja az érdekeidet.

3. Nálunk nem csak egy álláslehetőség van

Több cégnél olyan belső szabályzat van érvényben, hogy ha megpályázol náluk egy állást, de nem Te lettél kiválasztva a feladatra, akkor egy ideig (akár fél évig is) semmilyen új pozíció esetén nem vesznek figyelembe. Erre az időre kvázi automatikusan eltiltanak. A HSA-nál nincs ilyen, sőt ha esetleg nem felelsz meg egy adott pozícióra, elképzelhető, hogy akár heteken belül mi keressünk meg egy másik álláslehetőséggel, amelyet szinte Rád szabtak. Nálunk nemcsak egy állásra jelentkezel, hiszen folyamatosan kapcsolatban vagyunk 20–30 különböző céggel, akiknek munkatársakat keresünk.

4. A bérigény meghatározásában is segítünk

Olyan piaci alapú információkkal rendelkezünk, amelyekkel a kényes kérdésekben is segíteni tudjuk a pályázatodat. Ilyen például a bérigény is. Ez nemcsak azért fontos, mert túl magas összeggel elvághatod magad, hanem azért is, mert túl alacsony bérigénnyel saját magadat hozhatod előnytelen helyzetbe. Mi tudunk támpontokat adni a reálisnak mondható bérigényről.

5. Személyiségteszttel színesítjük a portfóliót

Esetenként speciális személyiségtesztet is végzünk a HSA-n keresztül toborzott munkavállalókkal. Olyan hasznos információkat térképezünk fel, mint a monotonitatűrés, precizitás, kudarcra adott reakciók, nyomás alatti munkavégzés és különböző készségek, kompetenciák. Ennek a tesztnek az eredményét Te is megkapod, ezt aztán később felhasználhatod, csatolhatod önéletrajzodhoz. A cégeknél ez plusz pont lehet.