loader image

Bemutatjuk a HSA Prémium szolgáltatását

Mindig büszkeséggel tölt el minket, amikor felnézünk az egyik neves multinacionális cég honlapjára, és a menedzsment bemutatásánál ismerős arcokat látunk a gyárigazgatónál, a termelésigazgatónál és a pénzügyi igazgatónál is.

A vállalat irányításának három legfontosabb emberére a HSA által kínált prémium vezetőkiválasztással találtak rá. Méghozzá egy mindössze másfél hónapos toborzás eredményeként. Hatékonyság és minőség, ezt a kettőt garantáljuk a HSA Prémium szolgáltatásaival.

1. Fejvadászat, vezetőkiválasztás

Saját példánkon is tapasztaljuk, hogy mennyire fontos szerepe van egy akár több milliárd forintos éves árbevétellel rendelkező cég életében a szakértő menedzsmentnek. Felső vezető nem lehet akárkiből, ehhez a kimagasló szakértelem és tapasztalat mellett olyan emberi kvalitások szükségesek, amelyek alkalmassá teszik az irányításra.

Ahhoz, hogy másfél hónap alatt meg tudtuk találni a legjobb jelölteket az említett három igazgatói posztra, kifinomult kapcsolatrendszerre volt szükség. Ehhez ismerni kell az adott régiót és az ott dolgozó vezetőket. Ez a HSA egyik nagy erőssége, hiszen 2000 óta meghatározó szereplői vagyunk Kelet-Magyarország munkaerő-piacának.

2. Magasan kvalifikált munkaerő-toborzás

Tudjuk, hogy nemcsak a felső vezetők megtalálása állítja kihívás elé a cégeket, hanem tipikusan informatikai és pénzügyi területen a magasan kvalifikált munkaerő is hiánycikké vált. Mi vállaljuk, hogy két héten belül minőségi jelölteket állítunk. Hogy hogyan? Erről a munkaerő-közvetítési menüpontban olvashat részletesebben.

3. RPO (recruitment process outsourcing)

Ha egy cégen belül sok a nyitott pozíció, többféle szakterületre is keresnek munkavállalókat, akkor számos előnnyel járhat az RPO-szolgáltatásunk. Ennek lényege, hogy a HSA egyik dedikált, nagy tapasztalattal és széles körű cégismerettel rendelkező HR-szakemberét teljes munkaidejében az adott céghez delegáljuk. Így nem kell saját HR-csapatot fenntartani, nincs szükség beruházni a toborzási eszközrendszerbe. Mindezeket, az eredményes toborzáshoz elengedhetetlen know-how-val együtt a HSA biztosítja.

4. Munkavállalói tesztelés

Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre több cég fordít figyelmet arra, hogy megpróbálja megismerni a munkavállalóit, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőlük. Mi azonban egy olyan objektív tesztrendszert használunk, amellyel extra hatékonyan tudjuk mérni a jelöltek várható lojalitását, munkastílusát, önállóságát vagy éppen megbízhatóságát. Ennek köszönhetően előre kiválaszthatóak azok a jelöltek, akik hosszú távon hasznára lehetnek a minket megbízó cégnek.

5. Munkaerő-piaci tanácsadás

Egyik partnerünk tudomására jutott, hogy az általuk kinézett munkavállalónak egy másik cég ajánlatot tett. Ők azonban ezt még nem léphették meg, mert a belső szabályzat szerint ehhez előbb jóváhagyására lett volna szükségük. Mit lehet ilyen esetben tenni, hogy ne maradjanak le a szakemberről? A munkaerő-piaci trendek ismertetése mellett ilyen és ehhez hasonló ügyekben is gyakorlatias, működőképes tanácsokat tudunk adni, ahogyan az említett partnerünk számára is megoldással szolgáltunk.

Egy másik partnerünk azt szerette volna tudni, hogy egy adott szakterületen milyen versenyképes bérekkel lehet számolni, illetve hogy van-e elegendő munkaerő-potenciál a régióban a munkahely létrehozásához. Ilyen esetekben piackutatással és tanulmány készítésével segítjük a megfelelő döntések meghozatalát.