loader image

A siker, és ami mögötte van

Továbbra is a HSA Kelet-Magyarország vezető munkaerő-kölcsönző cége – derült ki a Budapest Business Journal 2014-es hivatalos adatokat feldolgozó rangsorából. Ehhez milyen árbevételre volt szükség? Mutatjuk!


Tizenöt évvel ezelőtt a HSA a munkaerő-kölcsönzési szolgáltatással indult útjára, ami a 2000-es évek elején nem volt kihívásoktól mentes vállalkozás, hiszen egy idehaza akkoriban szinte teljesen ismeretlen foglalkoztatási formát kellett meghonosítanunk. Az eredmények azt igazolják, hogy nem voltak hiábavalóak az elmúlt másfél évtized erőfeszítései: a BBJ kimutatása alapján az előző évekhez hasonlóan 2014-ben is a HSA volt a legsikeresebb kelet-magyarországi székhelyű munkaerő-kölcsönző cég. Ezt az eredményt azzal értük el, hogy tavaly összesen 4303 munkavállalót foglalkoztattunk munkaerő-kölcsönzés keretében, akik több mint 1,2 millió órát dolgoztak ebben a formában. Így az éves árbevételünk munkaerő-kölcsönzésben meghaladta az 1,6 milliárd forintot.

A HSA Kelet-Magyarország vezető munkaerő-kölcsönző cége

Ha Kelet-Magyarországon túlra is kitekintünk, és az országos rangsort nézzük, akkor a HSA a 14. helyen található a BBJ listáján, amire szintén büszkének kell lennünk, mivel előttünk többségében csak az országos lefedettségre törekvő cégek végeztek, nekünk viszont sosem volt célunk kiszakadni a régióból. A HSA egyik erőssége éppen az, hogy ismerjük a kelet-magyarországi munkaerőpiac sajátságos igényeit, és tudjuk rájuk a sajátságos válaszokat. A jó szolgáltatás érdekében sok olyan pluszt is magunkra vállalunk, amely egyébként a kölcsönvevő feladat lenne, például esetenként elvégezzük helyette a munkavédelmi oktatás megszervezését, kiadjuk a munkavédelmi felszereléseket, kezeljük a különböző nyilvántartásokat.

A HSA által kínált munkaerő-kölcsönzési szolgáltatás legfőbb célja, hogy a legszeszélyesebb munkaerőigényeket is úgy elégítse ki, hogy azzal a megrendelőnek a lehető legkevesebb dolga legyen. Levesszük a kölcsönvevő válláról az adminisztratív terheket, például a munkaszerződések elkészítését, a bérszámfejtést, a különböző bérezési konstrukciók kialakítását, vagy a cafeteriát. Partnereinknek így semmi más dolguk nincs, mint megmondani, mikor, hová és mennyi emberre van szükségük, a többit mi intézzük. Magyarán ha 100 ember kell, akkor 100 embert kap mindenféle foglalkoztatási kockázat nélkül, amely másfajta alkalmazás esetén fennállna (pl. táppénz vagy szabadságolások). A HSA ráadásul 24 órás ügyfélszolgálatot működtet, tehát ha este 11-kor érkezik be hozzánk munkaerőigény, másnap reggelre, azt is teljesítjük!

Az elmúlt időszakban sorozatos adócsalásoktól volt hangos a munkaerő-kölcsönzési iparág. A HSA ugyanakkor alapító tagja a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének, amely szervezeten keresztül sokat tettünk azért, hogy a tavalyi botránysorozat után végre megtisztuljon a szektor. A január elsejével bevezetett fordított áfa rendszerében bízva reméljük, hogy visszaszorulnak a visszaélések. Mindenesetre mi 15 éve ugyanazzal a névvel és adószámmal vagyunk jelen a piacon, és az elmúlt másfél évtizedet munkaügyi- és adóbírság nélkül teljesítettük, partnereinknek pedig továbbra is garantáljuk a legális foglalkoztatást, és a tiszta, átlátható viszonyokat.

Amennyiben szeretne Kelet-Magyarország legsikeresebb munkaerő-kölcsönző cégével együtt dolgozni, IDE KATTINTVA kérhet ingyenes ajánlatot. Forduljon hozzánk bizalommal!