loader image

Ők már nálunk dolgoznak, tegyél próbát Te is!

A HSA Kft. egyhetes ingyenes projektmenedzseri képzést hirdetett, amelynek résztvevői elsajátíthattak mindent, amit egy profi munkaerő-kölcsönzési koordinátornak tudnia kell. Sőt, a legjobbaknak állást is ajánlottunk. De még Te sem maradtál le!

Azzal a céllal indítottuk a tanfolyamot, hogy a saját csapatunkat bővítsük, így a lehető legkomolyabban vettük a feladatot. Projektmenedzserekre volt szükségünk összesen nyolc megyében (Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Pest, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Heves), ezért úgy döntöttünk, magunk adjuk át nekik azt a tudást, amire a 14 éves működésünk tapasztalata tanított meg minket.

„Picit bizonytalan voltam a képzésre való jelentkezéssel kapcsolatban, de ez abban a pillanatban el is múlt, ahogyan megkezdődött – fogalmaz Klement Péter, aki a tanfolyam sikeres elvégzését követően álláshoz is jutott a HSA-nál. – Az előadók hatékonyan átadták mindazt, ami egy projektvezető életéhez hozzátartozik. Nemcsak a szép dolgokról beszéltek, hanem az elvárásokról, a gyakorlati problémákról és azok megoldásairól is, ami különösen hasznos volt.”

A projektmenedzserek élete nem egyszerű, hiszen minden sikeres szervezet a projekteknek köszönhetően működik, amelyek sikeres lebonyolításáért ők a felelnek. éppen ez a kihívásokkal teli munkakör biztosítja a változatos mindennapokat. Személyzeti szolgáltató cégként sokszor több száz embert kell megtalálnunk egy feladatra, vagy olyan speciális tudással rendelkező munkaerőt kell találnunk megrendelőinknek, amelyből kevés elérhető van a piacon. Egy hét intenzív tanítással sikerült átadnunk az alapokat olyannyira, hogy munkát is ajánlottunk a legjobb résztvevőknek.

„átfogó képet kaptunk a projektmenedzseri feladatokról, teendőkről általánosan és konkrétabban, gyakorlati megközelítésből egyaránt. A képzés nemcsak szakmailag, hanem átlagemberként is nagyon hasznos volt, az előadók jól felépített előadásokat tartottak nekünk – foglalta össze élményeit a tanfolyam egyik résztvevője, Magócs Martin, akinek szavait a szintén a HSA-nál munkához jutó Kovács Kálmán Pál egészítette ki. – Az oktatókról csak jót tudok mondani. A szakmát nap mint nap gyakorló tanárok végig érthetően, tagoltan beszéltek, így mindent elsőre megértettem.”

Ha Te is szeretnél kapni egy esélyt arra, hogy munkaerő-kölcsönzési koordinátorként a HSA-nál dolgozz, még nem késtél le semmiről. Az előző tanfolyam sikerére való tekintettel ugyanis folytatjuk a projektmenedzserek ingyenes képzését. Jelentkezni ITT tudsz, a bővebb tájékoztató elolvasásához pedig IDE kattints!