loader image

Méhészet, kutyázás, aerobik – energikus a Hónap példaképe

Hiszünk abban, hogy ha korrekt a kapcsolat, akkor a munkavállaló jobban teljesít, a munkaadó hálás, és végül mindkét fél elégedett. Közvetítőként igyekszünk példát mutatni ebben, ezért életre hívtuk a „Hónap példaképe” programunkat. Ennek keretében hónapról hónapra elismerünk egy a HSA-n keresztül dolgozó, kiemelkedő hozzáállású munkavállalót. Május példaképe: Boros Gizella.

A Hónap példaképe kezdeményezésünk múlt hónapban indult, amikor április legjobb dolgozóját választottuk meg, és most a májusi ajánlásokat összesítve újra lehetőségünk volt elismerni egy munkavállaló teljesítményét. Ezúttal is mind a 13 városban székelő HSA-iroda állított jelölteket, akik közöl most a békéscsabai központunk által kiemelt Boros Gizella munkájára figyeltünk fel a leginkább.

„2016 szeptembere óta foglalkoztatjuk, és ennyi idő alatt mindig jelentkezett, ha szükség volt a munkájára. Nagyon megbízható és segítőkész embert ismertünk meg benne. Ez alatt azt értem, hogy amit elvállalt, azt nemcsak egyszerűen teljesítette, hanem a műszakok egyeztetésénél is rendkívüli rugalmasságot tanúsított. Munkavégzése, a munkájához és munkatársaihoz való hozzáállása kivételes”

– jellemezte a május példaképének megválasztott Gizellát a békéscsabai HSA-iroda projektvezetője, Nagy Andrea, aki Molnár György irodavezető társaságában adta át a nyertesnek járó elismerő oklevelet és ajándékcsomagot.

Gizella háromgyermekes édesanya, a két idősebb, 26 és 24 éves lánya már felnőtt, kirepült a családi fészekből, a 16 éves fia viszont még vele él. A HSA-n keresztül Gyomaendrődön dolgozik a Prima-Soft Kft. telephelyén betanított munkásként, de mellette saját vállalkozása is van, őstermelőként méhészettel foglalkozik.

„Családi gazdálkodás részeként csináljuk a méhészetet, ami azonban szezonális munka, ősztől tavaszig ad csak feladatokat. Télen jól jön, hogy tudok máshol is dolgozni, de nyáron is van erre időm – állapítja meg Gizella. – A HSA-val a Facebookon ismerkedtem meg, ott láttam egy álláshirdetésüket, amire jelentkeztem, és azóta is ugyanazon a telephelyen dolgozom. Andreán keresztül tartom a kapcsolatot a céggel, és eddig semmilyen problémám nem volt, mindig korrektek voltak velem.”

Amikor arról kérdezzük, hogy talál-e valami nehézséget a gyártósori munkájában, ugyancsak érződik rajta, hogy példamutató a hozzáállása.

„Nem mondanám, hogy van benne nehézség, mint minden munkánál, ennél is oda kell figyelni arra, amit csinál az ember. Kapszulaválogatásnál előfordul, hogy néha hibázunk, de ez benne van, javítjuk és csináljuk tovább”

– fogalmaz Gizella, aki szabadidejében sportolni szeret, rendszeresen jár aerobikra, zumbázni és túrázni.

„A legkedvesebb hobbim azonban a kutyázás. Békéscsabáról egy menhelyről hoztam el egy fekete keverék kutyát. Nem is tudom, pontosan milyen fajták keveredtek a génjeiben, talán labrador van benne. Vele nagyon szeretek jókorákat sétálni”

– osztja meg velünk. Mi pedig nyugtázzuk: megint jó helyre került az oklevelünk.