loader image

HSA NEKA: ÚJ NÉVEN AZ NBI-BEN

Szintet lép a K&H férfi kézilabda ligában szereplő Nemzeti Kézilabda Akadémia és a HSA Group együttműködése, így a 2022/2023-as szezonban a debreceni székhelyű munkaerő-szolgáltató immáron névadó szponzorként támogatja a férficsapatot, amely HSA NEKA névvel kezdi meg a második NB I-es idényét.

HSA | CSPH2192 2

A HSA Group kiemelt támogatóként állt be a NEKA férfi csapata mögé a 2021/2022-es szezon kezdetén, amit a balatonboglári fiúk kiváló teljesítménnyel háláltak meg, hiszen megőrizték NB I-es tagságukat. Az eredmények Mátyás Lászlót, a HSA Group tulajdonosát is meggyőzték:

„Évek óta figyelemmel kísérem Sótonyi László vezetőedző és a fiúk közös munkáját, láttam és látom, mennyit dolgoznak hétről hétre, így természetesen reméltem, hogy bebizonyítják: helyük van az első osztályban. Nagy örömünkre a csapat túlteljesítette a várakozásainkat, őszintén mondhatom, hogy a NEKA-val való együttműködéssel maximálisan elégedett vagyok. Fontos számunkra a fiatal tehetségek támogatása, emiatt megfogalmazódtak már bennem a jövőbeli tervek is, kooperációnk kereteit szeretnénk tovább bővíteni és nagyobb mértékben támogatni az intézmény menetelését.”

Az egyesség értelmében a cégcsoport két legismertebb márkája, a munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkozó HSA, valamint piacvezető iskolaszövetkezete, a MELÓ-DIÁK fog megjelenni a NEKA mezein és a sportcsarnokban egyaránt.

HSA | 20220601 HSA NEKA 001 1