loader image

Együttműködésről állapodott meg a HSA és a Starjobs

Stratégiai együttműködésről állapodott meg Magyarország két meghatározó humán erőforrás szolgáltatója, a HSA és a Starjobs. A két cég májustól közös erővel lép fel a munkaerőhiánnyal szemben és támogatja az országban működő vállalkozások létszámgazdálkodását.

A tulajdonosi szinten is megerősített partnerség a két HR-szolgáltató vállalkozás várakozásai szerint a szinergiák jelentős mértékű kiaknázására nyújt lehetőséget, ami tovább gyorsítja az elmúlt évek dinamikus növekedését.

A 2000-ben alakult HSA mára Kelet-Magyarország piacvezető HR-szolgáltatójává vált, élen jár a kékgalléros foglalkoztatásban, míg a 2001-ben indult Starjobs különösen erős pozíciókkal rendelkezik az SSC-k HR-támogatásában és a fehérgalléros munkaerőigények kiszolgálásában, továbbá azon kevés munkaerő-szolgáltató közé tartozik, amely könnyített eljárással toborozhat és foglalkoztathat harmadik országbeli munkavállalókat.

„A HSA már most is Magyarország meghatározó munkaerő-kölcsönző és -közvetítő cégeinek egyike, ugyanakkor meggyőződésem, hogy a Starjobs-szal együttműködve tovább erősíthetjük a magyar munkaerőpiacon betöltött szerepünket” – mondta Mátyás László, a HSA Kft. ügyvezetője.

„A következő időszak munkaerő-piaci kihívásainak csak innovatív megoldásokkal, a digitalizáció vívmányait kihasználva lehet megfelelni. A Starjobs és a HSA olyan szinergiákat tud mozgósítani, amelyek révén a korábbinál is magasabb színvonalon tudjuk támogatni meglévő és leendő partnereinket” – mondta Megyeri Péter, a Starjobs Magyarország Kft. ügyvezetője.