loader image

Egy kiváló megoldás nagy létszámigények rugalmas kielégítésére

Nagyobb létszámot foglalkoztató vállalatoknál igazi kihívást jelent a munkaerő-gazdálkodás.

Gyakran előfordul, hogy az egyik hónapban 50 fő új munkavállaló beléptetése válik rövid idő alatt szükségessé, majd néhány hét múlva 30 fő munkaviszonyát kell megszüntetni, ezután pedig a folyamat kezdődik elölről. Számtalanszor találkozunk ilyen és ehhez hasonló esettel. Csoportbeosztás, több műszak, megrendelés-ingadozás, ki- és beléptetés, fluktuáció stb. Ugye önnek is ismerősek ezek a fogalmak? Mind-mind a vezetők idegszálait teszik próbára és hatalmas nyomást jelentenek a cégek számára.

Létezik azonban olyan megoldás, amelyet a világ legfejlettebb országaihoz hasonlóan, már hazánkban is egyre több sikeres vállalat alkalmaz, hiszen ez a legkönnyebb és leggyorsabb módja a változó intenzitással jelentkező munkaerő-igények rugalmas kielégítésének.

Külső HR szolgáltató bevonásával – mint amilyen a HSA Kft. – és az általa biztosított, rugalmas létszám-gazdálkodást lehetővé tevő szolgáltatásokkal (pl. munkaerő-kölcsönzés) mostantól ön is tudatosan tudja irányítani a munkaerő-gazdálkodását.

A rugalmasan foglalkoztatott állomány ismérve, hogy nem az ön szervezetének törzsállományához tartozik, mivel az érintett dolgozók a külsős szolgáltatóhoz vannak besorolva. Ennek legnagyobb előnyei, hogy amíg az igényelt időszakban – pl. termelés felfutás alatt – hatékony munkát végeznek önnek teljes munkaidőben, ugyanakkor szükség esetén nagyon gyorsan mozgathatók, áthelyezhetők, vagy leépíthetők, később pedig akár újra munkába állíthatóak. Ezt a létszámot ugyanúgy alkothatják ön által már korábban megismert és bevált munkavállalók (jelenlegi, vagy régi dolgozók), mint a külsős szolgáltató partner – jelen esetben a HSA Kft. – által biztosított új, előszűrt és letesztelt jelöltek is.

hsa2.jpg

Rugalmas foglalkoztatással ön egyetlen költségszámla kiegyenlítésével megoldja a munkaerő-gazdálkodási feladatainak döntő többségét és számtalan munkaügyi és HR tevékenység alól mentesül.

Amennyiben minket választ, egyszerűen csak meg kell határoznia, hogy aktuálisan hány fő, milyen gyakorlattal és végzettséggel rendelkező munkavállaló szükséges cége tökéletes működéséhez, és a létszám – a jogszabályi rendelkezések betartása mellett – az ön rendelkezésére fog állni az igényelt időszakban.

Hidalja át a termelési csúcsokat! Koncentráljon fő üzleti tevékenységére és határozza meg az ahhoz szükséges létszámot! Várjuk megkeresését!

Ide kattintva kérhet ajánlatot munkaerő-kölcsönzésre: ajánlatkérés