loader image

Bútorasztalos, családapa és futballrajongó a Hónap példaképe

Hiszünk abban, hogy ha korrekt a kapcsolat, akkor a munkavállaló jobban teljesít, a munkaadó hálás, és végül mindkét fél elégedett. Közvetítőként igyekszünk példát mutatni ebben, ezért életre hívtuk a „Hónap példaképe” programunkat. Ennek keretében hónapról hónapra elismerünk egy a HSA-n keresztül dolgozó, kiemelkedő hozzáállású munkavállalót. Július példaképe: Zelenka Attila.

Rendkívül motiváló látni, hogy minden hónapban akad olyan munkavállalói teljesítmény, amelyet büszkén állíthatunk példaként a nyilvánosság elé. Amikor legutóbb összegeztük a júliusi adatokat, és mind a 13 városban lévő HSA-központból befutottak az ajánlások, ezúttal a debreceni irodánkon keresztül a Flexiforce-nál kölcsönzött munkavállalóként dolgozó Zelenka Attila elhivatottsága fogott meg minket a legjobban.

„Attila egy éve dolgozik a partnercégnél. Kérések szempontjából mindig készséges volt velünk. Folyamatosan tettre kész, bármilyen termeléssel kapcsolatos műszakbeosztás-változásról vagy túlóráról legyen szó, melyekre júliusban különösen sokszor volt példa. Kérdésünkre a kölcsönbevevőnél a munkáját napi szinten felügyelő vezetője is megerősítette, hogy mennyire példamutató a hozzáállása, ő is maximálisan egyetértett velünk abban, hogy Attila megérdemli a Hónap példaképe elismerést” – árulta el a díjra való jelölését szorgalmazó projektvezetőnk, Szabadfalvi Márton, aki személyesen adta át a Hónap példaképének járó oklevelet a debreceni HSA-irodában.

„Pont egy évvel ezelőtt, tavaly júliusban kezdtem el dolgozni a HSA-n keresztül. Egyik ismerősöm hívta fel a figyelmemet a cég által kínált lehetőségre, és ahogy jelentkeztem, egy héttel később már munkába is állhattam – emlékszik vissza a kezdetekre Zelenka Attila, aki a Flexiforce-ban rugógyártással foglalkozik. – Szeretem a munkámat, ezért az sem jelent gondot, ha szükség esetén három műszakban kell dolgoznom. Semmi problémám nem volt az elmúlt egy évben, mindig korrektek és normálisak voltak velem, úgyhogy jó lenne hosszabb távon maradni.”

A 45 éves hajdúböszörményi munkavállaló eredeti szakmája bútorasztalos, azelőtt végig ezen a területen dolgozott, és hobbiból még ma is kezébe veszi a szerszámait. „Régebben sok mindent csináltam, konyhabútorokat például, mostanában pedig saját célra, az otthonunkba több bútort is készítek, ami kikapcsolódásnak sem rossz elfoglaltság” – teszi hozzá Attila, aki feleségével és két gyermekével él a Debrecentől húsz kilométerre található Hajdúböszörményben. Tizennégy éves lánya és tizenegy éves fia egyaránt futsalozik, focizik a helyi csapatban, és a gyerekek sportág iránti érdeklődése természetesen nem a véletlen műve. „Van benne egy kis apai ráhatás, hiszen annak idején én is futballoztam iskolásként, és szeretem a játékot. Külföldi csapatoknak nem szurkolok, de Hajdúböszörménybe ki szoktam járni a meccsekre” – avat be minket egy kedves hobbijába.

Elmondása szerint a Hónap példaképe elismerés nagyon jó érzéssel töltötte el. „Díjak nélkül is lelkiismeretesen próbáltam tenni a dolgomat, de be kell vallanom, hogy remek látni azt, hogy figyelnek rám, megbecsülnek. Nagyszerű kezdeményezésnek tartom ezt, érdemes folytatni, mert biztos, hogy másoknak is jól esne” – zárta szavait Zelenka Attila. Mi pedig folytatjuk, ezekből a találkozásokból mi magunk is sokat épülünk!